Menu
Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

0 214
Предимства на доброто климатизиране ·         Спасението Поддържането на хладно с ефективен климатик е най-доброто средство за предотвратяване заболявания  свързани с топлина, според Центровете за контрол и превенция на заболяванията . ·         По-д..
System 0 238
Най-добри съвети за поддържане Най-важната задача за поддръжка, която ще гарантира ефективността на вашия климатик, е рутинна смяна или почистване на филтрите му. Запушените, мръсни филтри блокират нормалния въздушен поток и намаляват значително ефе..
System 0 448
Основни проблеми с климатицитеПроизводителите на климатици обикновено правят здрави, висококачествени продукти, но и те рано или късно имат нужда от сервизна услуга.По долу ще разгледаме основни причини и проблеми които ще попречат на работата на ваш..
System 0 219
Защо е нужна профилактика на климатик? Ползите:Предотвратяване авария на климатична инсталация.Основната причина за повечето от тези повреди е лоша превантивна поддръжка преди стартиране.За да ви помогнем да постигнете надеждната и непрекъсната услуг..
0 295
EER - Моментен индикатор за енергийна ефективност E.E.R. равно на съотношението на охлаждащия капацитет към общата консумация на енергия. Климатик с по -висока E.E.R. спестява повече енергия и е по -енергийно ефективен. EER е международно признат пок..
System 0 150
Eлектростатичните филтриКонвенционалните филтри за климатици са изработени от фибростъкло. Въпреки че със сигурност са достъпни, те имат редица недостатъци. Например филтрите от фибростъкло са способни да филтрират само по-големи частици от въздуха н..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)